Fashion voor het voorjaar

Het voorjaar is een van de meest onvoorspelbare seizoenen in Europa, met plotselinge temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Wat kun je dan het beste aan doen in deze veranderende tijd? In deze blog geef ik je wat tips voor je kleding in de lente zodat je altijd mooi en gepast gekleed de dag door kan gaan, ongeacht wat het weer doet. Lees je mee?

Laagjes zijn de sleutel

Laagjes zijn de beste manier om je te kleden voor de veranderende weersomstandigheden in het voorjaar. Doe bijvoorbeeld een mooie top aan die niet te warm is en die je goed staat, maar die ook goed staat met een trui of vest. De bijpassende trui, of het vest, kan je uitdoen als het te warm wordt. Zo heb je het nooit te koud of te warm en is je outfit compleet met en zonder het extra kledingstuk.

Kies voor comfortabele stoffen

Comfortabele stoffen zoals katoen, linnen of ademende synthetische stoffen kunnen een heel verschil maken. Deze materialen houden je koel als het warm is en warm als het koud is. Vermijd te strakke kleding, omdat dit oncomfortabel kan zijn als je verschillende lagen draagt. Maar ook te dikke kleding is geen goed idee omdat dit snel te warm wordt zonder dat je een laag weg kan halen.

Neem een ​​paraplu mee

Het voorjaar staat bekend om zijn plotselinge regenbuien. Het is daarom altijd een goed idee om een ​​opvouwbare paraplu bij je te hebben, zodat je droog blijft wanneer het begint te regenen. Gewoon een klein opvouwbaar model meenemen in je tas, dan ben je altijd goed voorbereid.

De juiste jas

Het hebben van een goede lente jas, is de absolute sleutel. Ga voor een Equalite jas en zie er stijlvol uit deze lente. Equalite jassen zijn van goede kwaliteit en houden je warm. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat je een jas kan uitkiezen die bij jou en jouw behoeftes past. Ga jij voor een meer klassieke look of kies je voor een stoer uiterlijk? Met de Equalite jassen kan het allemaal en dat zorgt ervoor dat deze jassen perfect zijn voor ieder seizoen, niet alleen de lente!

Accessoires maken het af

Accessoires kunnen je outfit helemaal afmaken en je beschermen tegen de weersomstandigheden, win-win dus. Een sjaal, hoed of zonnebril kan niet alleen je outfit complementeren, maar je ook beschermen tegen de zon of de wind. Zo zie je er stijlvol uit en de accessoires zijn ook nog eens functioneel.